Vad är en A.S?

A.S (som står för både after sex och Aima Sense) är en innovation från Sverige. A.S är en högabsorberande tampong som förs in i vaginan efter sex för att absorbera tillkomna vätskor som framför allt sperma – på endast 3 minuter. No mess, no stress! Hygienrutinen efter sex underlättas avsevärt, tack vare A.S. När du har använt en A.S kan du skratta, hosta, ta en promenad eller träna, utan att behöva oroa dig obekväma “överraskningar” som annars kan inträffa direkt efter, eller kanske dagen efter sex. A.S gör jobbet, självklart utan att torka ut slemhinnorna. Aima Senses A.S har en patentansökan tack vare dess unika utformning och användningsområde.

Se till att din A.S nära till hands innan du ska ha sex. Med fördel använder du Aima Senses återanvändbara applikator (se fliken för applikatorn) för ett enkelt, hygieniskt och bekvämt införande av din A.S. Det bästa är att ha applikatorn laddad i förväg med en A.S, så är allt redo när lusten faller in. A.S går även att använda utan vår applikator, då för du in den precis som en vanlig tampong. 

  1. För in A.S, med eller utan applikator. 
  2. Ligg kvar och mys eller fortsätt med din dag. (Tips! Det är alltid bra att kissa efter sex för att förhindra infektioner.)
  3. När de 3–5 minuterna har gått kan du försiktigt dra ut A.S:en med snöret. Släng din använda A.S i brännbart/hushållsavfall. 

Läs bruksanvisningen som medföljer i asken innan du använder A.S första gången.